Eco Diamond

Welkom bij
Eco Diamond

Eco Diamond: eenvoudig schoonmaken

Bekend van TV! Bekijk de introductie video hieronder.

Q

Bedwantsen
ecologisch* bestrijden
met stoom

Gratis presentatie!

Vraag gratis een vrijblijvende presentatie aan. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op voor een afspraak.

Q

Verdelg bedwantsen op ecologische wijze met de Medi Steam droogstoomreiniger

Vaak lijkt het verdelgen van bedwantsen een onbegonnen zaak, zeker wanneer u probeert weg te blijven van chemische middelen. Er is echter goed nieuws, want bedwantsen niet zijn opgewassen tegen droge stoom op hoge temperatuur. Hotelkamers, B&B’s, publieke en private ruimtes worden snel vrijgemaakt van bedwantsen met de professionele Medi Steam droogstoomreiniger van Eco Diamond.

Bedwantsen kunnen overal zitten. In kleding, gordijnen, sokken of schoenen, maar het liefst vertoeven ze aan het hoofdeind van een matras. Ze komen in actie wanneer het nietsvermoedende slachtoffer ligt te slapen. De bedwants zoekt dan naar plekken met dunne huid waar het lichaam de matras raakt en daar zuigt hij zich vol met bloed. Dit resulteert in vervelende, jeukende bulten.

Bedwantsen zijn een echte inbreuk op het comfort van de slaper en leiden tot onnodige stress en een slechte reputatie. U wilt hier dus snel vanaf. Gelukkig kan dat op een ecologische wijze met de Medi Steam.

Als u het belangrijk vindt om de omgeving waarin u werkt en uw gasten ontvangt regelmatig en snel te desinfecteren, is deze stoomreiniger ideaal. De Medi Steam krijgt zelfs het ergste vuil eenvoudig schoon en verdelgt daarbij elke bedwants die op z’n pad komt. En dat zónder chemicaliën.

Let op! Omdat bedwantsen vaak een terugkerend probleem zijn, bieden wij onze toestellen alleen aan in de verkoop. Het is dus niet mogelijk om een toestel bij ons te huren. 

Milieuvriendelijk*

Onze oplossing maakt geen gebruik van schoonmaakproducten, enkel water.

Duurzaam*

Exclusieve levenslange garantie op verwarmingselement en boiler. Duurzaam in gebruik.

Gratis presentatie!

Vraag gratis een vrijblijvende presentatie aan. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op voor een afspraak.

 

Q

Gratis vrijblijvende presentatie

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op!

Het verdelgen van bedwantsen in de praktijk

Bekijk het gemak van schoonmaken met stoom in de video hieronder

Voordelen van Eco Diamond

De belangrijkste voordelen op een rij

Zeer droog

Een van de grootste voordelen is dat de door de hoge temperatuur geproduceerde stoom zeer droog is en daardoor perfect geschikt is voor het reinigen van textiel, tapijten en gestoffeerde meubels. Het textiel wordt niet nat, kan niet verbranden en er blijven geen vochtvlekken achte

Op hoge temperatuur

Door stoom op hoge temperatuur te gebruiken, slaagt de droogstoomreiniger van Eco Diamond erin om ziektekiemen en bacteriën te doden, vet gemakkelijk te verwijderen en zowel ruwe als gladde oppervlakken op gelijke manier hygiënisch te reinigen.

Zonder middelen

Het betekent dat men nooit meer moet overwegen welk reinigingsproduct al dan niet geschikt is. Het reinigen gebeurt alleen door middel van waterdamp, zonder chemicaliën en schoonmaakmiddelen, zodat u op een gezonde en milieuvriendelijke* manier kunt schoonmaken!

Professionele stoomreiniger
Bedwantsen verdelgen

Daarom kiest u voor schoonmaken met de stoomreinigers van Eco Diamond

Hygiënisch, vlekkeloos en veilig reinigen van alle materialen

Dankzij de unieke droogstoomtechniek van de Eco Diamond stoomreinigers maakt u alle soorten oppervlakken smetteloos en veilig schoon, óók uw fijnste kleding, tapijten en gestoffeerde meubels. Vet en vuil verdwijnen en ziektekiemen en bacteriën worden gedood. Ook bedwantsen en huisstofmijten maken geen schijn van kans.

Snel en moeiteloos in het gebruik

Met de lichtgewicht Eco Diamond stoomreinigers bereikt u zonder inspanning het schoonste resultaat. Deze praktische schoonmaakhulp is razendsnel op temperatuur. Gedaan met schrobben en sleuren met zware emmers, borstels en schoonmaakproducten!

Milieuvriendelijk* reinigen zonder schoonmaakproducten

De hete stoom maakt alles hygiënisch schoon, zonder chemische schoonmaakmiddelen. Dat is veilig voor uw huid, uw leefomgeving en het milieu.

Duurzaam* met levenslange garantie

Van een stoomreiniger van Eco Diamond hebt u uw leven lang plezier: levenslange garantie op het verwarmingselement en de boiler en ook bij intensief gebruik gaan de borstels bijzonder lang mee.

Kiest u ook voor snel en duurzaam* reinigen?

Gratis presentatie!

Vraag gratis een vrijblijvende presentatie aan. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op voor een afspraak.

 

Q

Schoonmaken met zorg voor uw gezondheid, uw leefomgeving en het milieu

Als efficiënt en hygiënisch reinigen belangrijk is voor uw organisatie, is de Medi Steam microdroogstoomreiniger het toestel waarop u kunt vertrouwen. Ontwikkeld voor het meest intensieve dagelijkse gebruik in een industriële omgeving, laat deze stoomreiniger alle andere alternatieven qua kwaliteit en prestaties ver achter zich. Met de Medi Steam behoren schoonmaakproducten tot het verleden. U vult het waterreservoir met kraantjeswater. Vervolgens wordt het in de edelstalen boiler razendsnel verhit tot 190° Celsius. Met 10 bar druk en de hete, droge stoom verwijdert u zelfs het meest hardnekkige vuil, ziektekiemen en bacteriën razendsnel van élk materiaal.

Gratis presentatie!

Vraag gratis een vrijblijvende presentatie aan. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op voor een afspraak.

 

Q

Ergonomie en ecologie* in één

De Medi Steam stoomreiniger bedient u optimaal qua ergonomie en ecologie*. Poetsen wordt licht en gemakkelijk door de kracht van hete, droge stoom. Doordat u enkel met water poetst, ondervindt u niet de nadelen van agressieve reinigingsproducten op uw huid, ademhaling, ogen, immuniteit en hormonale systeem. Ook komt er geen verontreinigd poetswater in het milieu. Het toestel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor een langdurig, intensief, industrieel gebruik. Het inox waterreservoir, de carbon omkasting en de kevlar onderdelen zijn ontwikkeld met het oog op duurzaam gebruiksgemak en een plasticvrije samenleving.

De Medi Steam stoomreiniger wordt geleverd met

  • Een uitgebreide set accessoires, voor het schoonmaken van de meest diverse oppervlakken en voorwerpen
  • Een trolley, zodat u het apparaat gemakkelijk met u meeneemt
  • Een extra lange slang van 5 meter, voor optimale bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken
  • Een extra dikke elektriciteitskabel, slijtvast en veilig
  • Een extra groot waterreservoir van 2,5 liter in de boiler van de Medi Steam en 5 liter extra in de trolley. Deze kunnen bijgevuld worden terwijl het toestel in werking is.
  • Een krachtig verwarmingselement, die een vol waterreservoir opwarmt in 4 minuten.
  • Verwisselbare componenten voor een extra lange levensduur

Optioneel kunt u ook een stoomdweilsysteem koppelen aan uw Medi Steam stoomreiniger.

Gratis presentatie!

Vraag gratis een vrijblijvende presentatie aan. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op voor een afspraak.

 

Q