Eco Diamond

Welkom bij
Eco Diamond

Eco Diamond: eenvoudig schoonmaken

Bekend van TV! Bekijk de introductie video hieronder.

Q

Eco Diamond: eenvoudig schoonmaken

Bekend van TV! Bekijk de introductie video hieronder.

Q

Wat onze
klanten zeggen
over ons

Gratis presentatie!

Vraag gratis een vrijblijvende presentatie aan. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op voor een afspraak.

Q

Reviews van onze klanten

Anonymously

Ik zag door het Bos de Bomen niet meer ! Opeens hadden we op de masterbedroom bedwantsen. Waarschijnlijk meegenomen van een weekendje Zeeland 4* Hotel ! Er kwamen 2 zeer bekende firma’s gifspuiten maar het gif hielp helemaal niet en was ook nog eens zeer prijzig. Ik ben beginnen google’en en kwam uit bij STEAM DIAMOND van ECODIAMOND. Ik heb even moeten nadenken of ik deze aankoop zou doen omdat ik alleenstaande ben en het toestel boven mijn budget lag. MAAR ! Toch gekocht en SUPER tevreden.
Het is een hele klus om de bedwantsen te bestrijden, onderschat het niet maar de aanhouder wint met de STEAMDIAMOND. Ondertussen gebruik ik het toestel ook voor de vloeren, de badkamer, de oven, de toiletten te poetsen. Het is een andere manier van traditioneel kuisen maar zeker doeltreffend. De firma is zeer professioneel in haar uitleg tijdens een presentatie thuis. Ben en zijn vrouw zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ze zaten echt in met onze situatie en informeerden geregeld hoe de situatie thuis was. Ondertussen 1 maand beetvrij en we hopen dat we er nu vanaf zijn.
Dikke dankjewel voor alles !

Anita

Onze steam diamond had onlangs een probleempje en hij stoomde niet meer. Ik gaf aan dat ik het toestel omwille van mijn gezondheid bijna niet meer kon missen. Onvoorstelbaar hoe snel ik geholpen werd! Het toestel werd bijna onmiddellijk opgehaald en het was in no time teruggemaakt. Hier zijn het geen loze beloftes 🙂. Uitstekende service wanneer het misloopt! Dikke merci aan Ben en zijn top team!

Marica

Ben heeft een hele fijne en goede demo gegeven, ook de bezorger was top met de uitleg over het stoommachien,en zeer vriendelijk, en wij zij heel content met onze aankoop,groetjes

Mieke

Ik kreeg een professionele demonstratie bij ons thuis van een heel vriendelijke verkoper, heel indrukwekkend wat dit toestel allemaal kan!

Wim

We hebben ongeveer 6 maanden geleden een toestel aangekocht en zijn er zeker tevreden over. Het is niet altijd handiger of sneller dan traditionele methodes maar je krijgt echt wel alles proper.
Vloeren, vensters, kasten, douche, deuren, bedden, autozetels, …
Geen producten, enkel stoom en een microvezeldoek en alles is zuiver.
Dan even de aromaverstuiver er in en op enkele minuten heb je een zalige geur in heel uw woning.

Anoniem

Zeer professionele uitleg gehad tijdens een presentatie thuis. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Ze zaten echt in met onze situatie. Een tijd geleden brachten wij vervelende beestjes (bedwantsen) mee naar huis van een vakantie. Er kwamen meerdere firma’s gif spuiten. Toch twijfelden we of er nog iets achterbleef. We werden zot van het idee dat we het niet weg kregen. We besloten om daarom de steam diamond te kopen. We hebben alle kamers volledig gestoomd (bedden, matrassen, meubels, vloer,…). Het was een hele klus maar geen enkel beestje meer kunnen bespeuren in al die tijd (en toch al heel wat tijd gepasseerd). Ook geen enkele keer meer gestoken. Ik heb ook een spierziekte en dit maakt het poetsen en/of bijhouden stukken makkelijker. Zelfs mijn hondje zijn allergie voor huisstofmijt is beter. Van een spuit per dag ging hij naar 1 spuit om de 5 dagen. Echt de beste aankoop in tijden! Ik raad het ook iedereen aan. Mijn steam diamond kan ik echt niet meer wegdenken. Ik zie het als een investering in mijn gezondheid!

John

We kochten zojuist een Eco-Diamond stoomreiniger en dat is de beste aankoop ooit. Zowel de presentatie/demonstratie als de aflevering van het toestel was zeer professioneel. Het probleem met de bedwantsen was op 2 dagen zo goed als opgelost (zeker al 85% bedwantsen weg, nog enkele dagen en dit is gelukkig achter de rug) en is dus een bijzonder efficiënt toestel. De woning en de kantoren zijn nog nooit zo proper en netjes geweest dan na het reinigen met de Eco-Diamond stoomreiniger. Het knappe van dit toestel is vooral dat je er werkelijk alles mee kan reinigen. We raden het iedereen aan, vooral als je met bedwantsen te maken hebt! Heel erg bedankt Ben, dikke pluim ook voor je team.

Teunen Guido

Zeer praktisch machine, met geen emmer met water meer sleuren. Geen zeep meer gebruiken. Je kan er alles mee kuisen . Zeer mooie uitvinding. Bedankt alvast voor de mooie demonstratie.

Veronika

Ben is de beste werkgever die ik in mijn hele loopbaan heb gekend. Ik werk bij hem als telefoniste en mag uit de beurzen die zei doen mensen kiezen en opbellen om hun een geschenk te geven en een gratis vrijblijvende voorstelling van de staemdiamond. Ik werk reeds 7 jaar voor hem en doe mijn werk nog steeds even graag. De mensen zijn blij als ik hun opbel en Ben is een eerlijke zakenman. Hij houd zich altijd aan zijn woord.

Corinne

Toestel aangekocht, super tevreden al allerlei klussen mee gedaan; dampkap gereinigd en ontvet perfect, voegen badkamer terug proper wit, auto terug als nieuw en schijfremmen fiets en ketting ontvet super, plafond afgewassen alles tot nu toe al super en er wachten nog veel klusjes uit te proberen. Demo door Birgit super gedaan, heel goede uitleg, we waren onmiddellijk overtuigd.

Gratis presentatie!

Vraag gratis een vrijblijvende presentatie aan. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact op voor een afspraak.

 

Q

Laat zelf een review achter…

Gratis vrijblijvende presentatie

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact met u op!